In magazinul virtual veti descoperii cele mai interesante si mai noi colectii lenjerie sexy Triumph! Cu stiluri seducătoare,materiale calitate, puteti gasii modele pentru orice ocazie speciala.Tot aici puteti vedea ultima colectie costume de baie precum ultimele tendinte din industria lenjeriei intime.Aici gasiti si colectia Sloggii,lenjerie fitness,gravide,pijamale,dresuri,accesorii TRIUMPH.

HOME Produsele noastre Articole Cum comand ? Plata si transport Determina-ti masura Contact
Magazin online cu articole de lenjerie intima Triumph,fitness,sloggi,,chiloti,sutiene,maiouri,dresuri,pijamale,fitness,lenjerie gravide,costume baie - LENJERIA SLOGGIUltimele articole

ACUM SLOGGI SI PENTRU BARBATI

SLOGGI MEN...
citeste mai mult

ÎNTRETINEREA MATERIALELOR

SIMBOLURI...
citeste mai mult

LENJERIE INTIMA TRIUMPH

LENJERIE INTIMA TRIUMPH...
citeste mai mult

Contacteaza-ne imediat

Pentru mai multe detalii sau comenzi telefonice va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

  ►021.252.43.09

Email: nicosco_ro@yahoo.com

LENJERIA SLOGGI

Lenjerie SLOGGI

Lenjerie  SLOGGI

Sloggi este un brand mult apreciat de catre tinerii din intreaga lume iar produsele de calitate ale acestei marci l-au facut indragit pretutindeni. Compania mama Triumph International s-a stabilit de la bun inceput pe piata ca fiind un brand ce creaza lenjerie intima si costume de baie pentru femei +25, definindu-si stilul propriu de lenjerie intima din materiale precum satenul si bumbacul, cu aplicatii de dantela si cupe preformate. De-a lungul timpului imaginea Triumph a fost asociata cu femeia matura, implinita in toate aspectele vietii profesionale si de familie, contribuind la un portret al femeii moderne, puternice si independente. Pentru a putea intra pe segmentul de public tanar compania Triumph a trebuit sa vina cu o colectie noua ce se conforma unei cu totul alte imagini fata de cea promovata initial. Astfel, lenjeria pentru femei marca Sloggi este fabricata din bumbac si tesaturi naturale, cu forme geometrice indraznete indragite de publicul adolescentin. Principala calitatate a produselor Sloggi este comoditatea data de croielile simple ce pun accentul pe sublinierea formelor naturale. De la introducerea pe piata a acestui brand in 1979 au fost vandute peste un miliard de exemplare iar colectiile includ in prezent atat lenjerie de dama cat si lenjerie de barbati.