In magazinul nostru online veti descoperii cele mai interesante si mai noi colectii de lenjerie intima originala si sexy Triumph! Cu stiluri seducatoare si materiale de calitate, puteti gasii modele pentru orice ocazie speciala.Tot aici puteti vedea ultima colectie costume de baie precum ultimele tendinte din industria lenjeriei intime.Aici gasiti si colectia Sloggii,lenjerie fitness,gravide,pijamale,dresuri,accesorii TRIUMPH.

HOME Produsele noastre Articole Cum comand ? Plata si transport Determina-ti masura Contact
Magazin online cu articole de lenjerie intima originala Triumph si Sloggi - COSTUME DE BAIE


COSTUME DE BAIE

Costumele de baie au nevoie de îngrijire specială, pentru a le asigura o viaţă mai lungă – în special dacă sunt folosite cu regularitate în piscine cu clor.

 

  • Costume de baie

    

   Costumele de baie au nevoie de îngrijire specială, pentru a le asigura o viaţă mai lungă – în special dacă sunt folosite cu regularitate în piscine cu clor.

    

   Sunt valabile toate sfaturile legate de întreţinerea lenjeriei, însă costumele de baie sunt mult mai expuse la plajă şi piscină. 

   - întotdeauna clătiţi bine costumul de baie în apă călduţă cât mai repede posibil – ideal după fiecare baie.

    

   - după aceea, cât mai repede posibil, spălaţi costumul de baie cu un detergent delicat şi clătiţi bine.

   - nu lăsaţi niciodată costumul de baie învelit într-un prosop umed!

   - dacă doriţi să uscaţi rapid costumul de baie, rulaţi-l uşor într-un prosop pentru a absorbi apa în exces, apoi puneţi-l la uscat departe de căldură directă.

   - niciodată nu stoarceţi şi nu călcaţi costumul de baie.

   - nu uitaţi că parfumurile, cosmeticele, uleiurile de plajă, cremele, clorul pot degrada şi decolora costumele de baie, în special pe cele care au în compoziţia materialului elastan.

   - încercaţi trucul cu prinderea etichetei în cârlig pentru a evita agăţarea materialului sau folosiţi un umeraş pentru haine.x
Accest website foloseste cookie-uri pentru imbunatatire experienteo. Main multe detalii. Am inteles